Google Earth

Google Earth voor iPhone

Ontdek de planeet op je iPhone of iPad

Met Google Earth voor iOSverken je de aarde met je Apple device.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Uitgebreide kaarten
  • Makkelijk zoeken
  • 3D-weergave bij sommige steden
  • Google Street View-integratie
  • Verschillende lagen met bezienswaardigheden

TEGEN

  • Touch controls reageren soms slecht
  • Routebeschrijvingen niet goed geïntegreerd

Uitmuntend
8

Met Google Earth voor iOSverken je de aarde met je Apple device.

Ontdek de wereld vanuit je woonkamer

De app gebruikt dezelfde satelliet- en luchtfotografie als de desktopversie. Op je iDevice gebruik je geen muis, maar je vingers om al vegend de planeet te verkennen.

Routebeschrijvingen maken is bij Google Earth voor iOS wat lastiger dan bij Google Maps en Apples eigen Maps app. Het is niet meteen duidelijk waar je het zoeken moet. Door 'van beginpunt naar bestemming ' in te voeren in het zoekvenster krijg je uiteindelijk je route. In het pop-up venster zie je stap voor stap hoe je per auto, lopend, op de fiets of met het openbaar vervoer op je bestemming komt. Het is echter niet mogelijk ergens een pin te droppen en dan aanwijzingen te krijgen over hoe je er moet komen.

In Google Earth voor iOS bekijk je ook verschillende locaties, ondernemingen, Wikipedia-artikelen en panorama-foto's (als die een geo-tag hebben). Deze voeg je toe als lagen, zodat je veel informatie op één kaart ziet. Google Street View wordt ook ondersteund en sommige steden hebben tevens een 3D-weergave.

Kaarten die je op je desktop hebt gemaakt bekijik je ook op je iOS-toestel.

Rondlopen in Google Earth

Voor je begint met Google Earth is het handig om de tutorial te bekijken. Sommige commando's zijn namelijk niet meteen duidelijk.

Je veegt om je rond te bewegen, 'pincht' om uit te zoomen, tikt om in te zoomen of maakt een cirkelvormig gebaar om van standpunt te wisselen. Door je device te kantelen kun je zelfs de ligging van het terrein zien.

De bediening lijkt simpel, maar helaas reageert de app niet altijd even goed. Afhankelijk van waar je naar kijkt, kan het navigeren lastig zijn, vooral op oudere modellen iPhones en iPads.

Low-budget op reis met iOS

Google Earth is een krachtige app waarmee je de planeet ontdekt, of het nu voor onderzoek is of uit nieuwsgierigheid. De gebruiksvriendelijkheid kan echter wel wat beter.

Meeste downloads Kaarten & GPS voor iphone

Google Earth

Download

Google Earth 9.2.45

Beoordelingen about Google Earth

Promotie×